Overspannen of burn-out en veel last van piekeren? Download het gratis e-book voor meer rust in je hoofd en minder stress!

Piekeren is pure stress voor je brein!
En van meer stress ga je nóg meer piekeren…

Wat als je zou kunnen stoppen met piekeren?

  • dan zou je hoofd minder vol zitten
  • dan zou je je minder gestrest voelen
  • dan zou je eerder tot oplossingen kunnen komen
  • dan zou je kunnen accepteren wat nou eenmaal niet op te lossen is
  • dan zou je meer aandacht hebben voor wat er om je heen gebeurt
  • dan zou je meer bezig zijn met de mensen om je heen
  • dan zou je meer tijd en energie stoppen in wat jij belangrijk vindt in jouw leven
  • dan zou je meer kunnen genieten op een dag

Wat als je dit allemaal zou bereiken na het lezen van het e-book? Als er minstens één punt tussen staat dat jou aanspreekt, dan nodig ik je uit om hieronder mijn e-book te downloaden en vandaag te starten met het loskomen van piekergedachten!

Piekeren is net schommelen.
Je bent druk bezig maar je komt niet van je plek.

Rust in je hoofd en stoppen met tobben, malen en piekeren. Het kan écht!

Eindeloos je gedachten over een situatie laten gaan. Telkens opnieuw een gesprek herhalen of juist voorbereiden. Allerlei doemscenario’s die in je hoofd blijven rondspoken. Heb je het gevoel dat je hoofd nooit stil staat? Vermoeiend hè? En helemaal als het ook nog eens vooral negatieve gedachten zijn, want eerlijk: die voeren bij piekeren en malen vaak de boventoon. Net als dat je vaak maalt over zaken die óf al gebeurd zijn óf die mogelijk zouden kunnen gaan gebeuren. 

Misschien denk je: zo ben ik nu eenmaal, ik ben gewoon een piekeraar. Misschien pieker je over hoe je nou toch eindelijk eens kunt stoppen met piekeren. Misschien neemt het piekeren je zo in beslag, dat je het niet eens door hebt of denkt dat er geen oplossing mogelijk is.

Denk je dat piekeren vervelend is maar geen kwaad kan? Piekeren laat je stresslevel stijgen en langdurige, overmatige stress vergroot het risico op overspannen of burn-out raken!

Wat je ook denkt over piekeren en waarover jij je hoofd ook breekt, ik nodig je uit om mijn e-book te downloaden. Ik beloof je niet dat je vanaf nu nooit meer piekert. Wél dat je, als je de drie krachtige manieren gaat toepassen, snel en simpel kunt loskomen van piekergedachten!

Niet langer over piekeren, snel downloaden dat e-book!

Bij wie vraag je dit e-book aan?

Hi, ik ben Debbie van der Donk en ik ben erkend coach en trainer bij stress, overspannenheid en burn-out. Voordat ik vele coachees en deelnemers heb geholpen met het veranderen van piekergedrag, was ik zelf jarenlang érg goed in piekeren…

Ik piekerde over situaties binnen mijn hectische baan in het onderwijs en in mijn privéleven. Met name over hulpvragen van leerlingen en van mijn eigen kinderen, die extra uitdagingen ervaren door ASS, ADHD, HSP, HB en angsten.

Bovenal piekerde ik over mezelf. Deed ik het wel goed genoeg, als leerkracht, talentbegeleider, moeder, partner, vriendin? Hoe kon ik uit bepaalde situaties wegkomen? Of hoe kon ik ze oplossen? Er speelden lastige, uitdagende situaties en mijn brein probeerde zich er driftig uit te piekeren. 

Piekeren is net als schommelen. Je bent wel bezig maar je komt niet van je plek. Nu hou ik best van een beetje chillen, maar hoe harder je schommelt, hoe meer energie het je kost. Je kunt dan ook niet meer echt van je omgeving genieten want alles gaat in een waas aan je voorbij.

Even ergens bij stilstaan of over nadenken? Helemaal prima! Zodra je gedachtestroom op een schommelschip begint te lijken, brengt piekeren je weinig en kost het je veel. Inmiddels ben ik erg goed in het stóppen met piekeren. Ja, ik pieker soms nog wel eens. En ik heb een aantal krachtige manieren ontdekt die me helpen om mijn hoofd snel tot rust te brengen. Die deel ik graag met je in mijn e-book!

Contact

Debbie van der Donk
Speenkruid 65 | 5351 KC | Berghem
debbie@florebosbegeleiding.nl

Flore BOSbegeleiding KVK 81606524.

Links

werkgebied

Noord-Brabant Gelderland Noord-Limburg

Regio Oss Den Bosch Boxtel Vught Veghel Uden Grave Wijchen Beuningen Nijmegen Druten Elst

Training in overleg

aangesloten bij

Debbie van der Donk coach trainer bij piekeren stress overspannen burn-out Oss Uden Veghel Den Bosch Nijmegen Eindhoven
Debbie van der Donk coach trainer bij piekeren stress overspannen burn-out Oss Uden Veghel Den Bosch Nijmegen Eindhoven
Debbie van der Donk coach trainer bij piekeren stress overspannen burn-out Oss Uden Veghel Den Bosch Nijmegen Eindhoven

Werkt ook voor

Healthy Crew logo
Volksuniversiteit Oss logo