Doe de gratis burn-out test: heb je burn-out klachten en hoeveel risico loop jij om overspannen of burn-out te raken?

Spanningsklachten zijn de
alarmbellen van je lichaam

Heb jij fysieke, emotionele of cognitieve spanningsklachten en ben je bang om overspannen of burn-out te raken?

Overspannen of burn-out raken wil je absoluut voorkomen. Gelukkig overkomt dit je niet van de ene op de andere dag. Er gaat een lange periode van voortdurende, chronische stress aan vooraf, waarin je lichaam en hoofd je volop signalen sturen om in te grijpen.

Veel mensen zijn meester in het negeren van deze signalen. Of zijn zich er niet van bewust dat ze wijzen op teveel stress en serieus risico op overspannenheid of burn-out. Het is ook nog eens heel persoonlijk hoe stress zich uit. 

Hoe lang blijf jij nog doorlopen met burn-outklachten?

Burn-outklachten zijn niet hetzelfde als een burn-out. Dat is goed nieuws, want de weg naar herstel is bij burn-outklachten vaak een stuk sneller en gemakkelijker!

Burn-outklachten draaien niet altijd uit op een ‘echte’ burn-out, maar ik hoef je vast niet uit te leggen dat je wel met vuur speelt. Een waarschuwingslampje in je auto is ook nog geen uitgemaakte zaak. Tot je te lang hebt doorgereden en je wagen er mee stopt. 

Belangrijk: alleen een arts mag een officiële diagnose burn-out stellen. De burn-out test inventariseert jouw spanningsklachten en geeft zo snel en direct een indicatie of je burn-out (aan het raken) bent. Veel mensen nemen de lijst mee naar de (huis)arts en naar onze eerste afspraak.

Download nu de test en krijg direct een beeld van jouw burn-outklachten en lees in het advies of  jij er goed aan doet om professionele hulp in te schakelen!

Contact

Debbie van der Donk
Speenkruid 65 | 5351 KC | Berghem
debbie@florebosbegeleiding.nl

Flore BOSbegeleiding KVK 81606524.

Links

werkgebied

Noord-Brabant – Gelderland – Regio Oss – Den Bosch – Boxtel – Vught – Veghel – Uden – Grave – Wijchen – Beuningen – Nijmegen – Druten – Elst

Training in overleg.

aangesloten bij

Debbie van der Donk coach trainer bij piekeren stress overspannen burn-out Oss Uden Veghel Den Bosch Nijmegen Eindhoven
Debbie van der Donk coach trainer bij piekeren stress overspannen burn-out Oss Uden Veghel Den Bosch Nijmegen Eindhoven
Debbie van der Donk coach trainer bij piekeren stress overspannen burn-out Oss Uden Veghel Den Bosch Nijmegen Eindhoven

Werkt ook voor

Healthy Crew logo
Volksuniversiteit Oss logo