Herstellen van burn-out Gelderland: weer leven en werken vol energie en plezier!

direct naar de coachtrajecten

Burn-out in Gelderland? Praktische hulp voor blijvend herstel 

Ben jij burn-out (aan het raken)? Dat is pittig én blijvend herstel is absoluut mogelijk! Burn-out coaching is daarvoor een perfecte manier. In het bos bij Oss, tussen Arnhem en Den Bosch, zetten we de stappen die passen bij JOU en JOUW situatie, om te leven en werken vol energie én daar weer plezier in te hebben!

Als erkend en ervaren stress- en burn-out coach kies ik voor warme, doelgerichte, super praktische begeleiding.

O ja…ik raakte door werk en privéomstandigheden 2x zelf burn-out. Dus ik weet wat je meemaakt!

HEB JE NU HULP NODIG?
Dan zit je niet te wachten op
maandenlange wachtlijsten!

EEN STARTGESPREK IS BIJ MIJ
MOGELIJK BINNEN 1-2 WEKEN
(uitgezonderd schoolvakanties Regio Zuid)

Daarna is de wachttijd tot de start
van een coachtraject:
1-2 weken

Burn-out behandeling Gelderland

Burn-out of overspannen? Actief herstellen = blijvend herstellen!

Heb je al lange tijd teveel taken, verantwoordelijkheden, zorgen of uitdagingen op je bord? Op je werk, privé of allebei? Als je burn-out (aan het raken) bent, ben je vaak uitgeput, fysiek en mentaal. Slecht slapen, niet meer kunnen ontspannen, een kort lontje en een onrustig gevoel komt vaak voor. Het is lastig om nog iets te onthouden, je te focussen of te relativeren. 

Je werkt zó hard. Je zorgt voor alles en iedereen en doet zó je best het goed te doen. En nu is het je teveel geworden.

Wat ga je er nu aan DOEN? Zodat je eindelijk en blijvend herstelt of erger voorkomt? In een afgestemd coachtraject zetten we hierin waardevolle stappen en daarbij draait het eindelijk eens om JOU! 

Ervaren en erkend burn-out coach voor Gelderland

Hi, ik ben Debbie van der Donk en omvallen door stress, daar weet ik alles van! Ik raakte in mijn leven twee keer burn-out. De eerst keer door mijn studies/werk en later een parentale burn-out door mijn zorg intensieve gezin.

Voordat ik mijn bedrijf ben gestart werkte ik ruim 16 jaar in het onderwijs. Samen met mijn man heb ik drie lieve tieners die, naast veel moois, extra uitdaging met zich meebrengen door ASS, ADHD, hechtings- en angstproblematiek. Mijn gezin is niet veranderd, wel heb ik anders leren omgaan met stress. Dat gun ik jou ook! 

Inmiddels ben ik ervaren en erkend stress- en burn-outcoach. Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NOBCO en VESB en werk volgens hun gedragscodes en kwaliteitseisen. In mijn coaching gebruik ik veel Acceptance and Commitment Therapy (ACT training).

Waarom een burn-out coach?

Als je (bijna) burn-out bent kun je daar vaak ook zelf uitkomen. En met een burn-out coach gaat het sneller, gemakkelijker én is het resultaat blijvend! Ik begeleid je 1 op 1 in de bossen van De Maashorst in Oss, Noord-Brabant. Stap voor stap, met humor en praktische tools!

Het resultaat van mijn coaching?

 • Je hebt je energie terug, in je lijf én hoofd 
 • Je hebt rust, in je hoofd én lijf
 • Je kunt weer ontspannen
 • Je hebt minder of geen last meer van spanningsklachten
 • Je vertrouwt weer op jezelf, hebt zelfvertrouwen
 • Je hebt de tools in handen om anders, effectiever, fijner om te gaan met stress, uitdagingen en tegenslag, nu én in de toekomst
 • En je GENIET weer, van je werk en privéleven! 
Ik startte mijn traject volledig op en uitgeblust. Mijn wandelingen met Debbie waren fijn. Ik heb heel veel inzichten gekregen: waar mijn energie lekte, waar ik aan mezelf voorbij rende en voor iedereen een pleaser was behalve voor mezelf. Nu heb ik een gereedschapskist met tools die ik kan inzetten wanneer ik voel dat ik iets nodig heb.
Doordat je in de natuur wandelt ontspant je hele zenuwstelsel en is er op dat moment alleen maar rust wat ik als heel prettig heb ervaren. Debbie is een geweldige coach die goed kan luisteren en een spiegel voorhoudt wanneer dat nodig is. De oefeningen die we hebben gedaan helpen me enorm en zal ik ook zeker blijven doen.
R. (38)

Welk coachtraject past bij jou?

Debbie van der Donk coach trainer bij piekeren stress overspannen burn-out Oss Uden Veghel Den Bosch Nijmegen Eindhoven

WANDEL NAAR ENERGIE

 • Herstel van fysieke en mentale energie bij (stevige) stress of overspannenheid
 • Voorkomen van (werk)uitval en burn-out
 • Met energie, rust en plezier functioneren in jouw werk- en/ of privéleven
 • 7 walk & talk sessies, waarbij we onderzoeken en oefenen wat je kunt veranderen aan jouw situatie en je eigen gedrag, om jouw coachdoel(en) te behalen
 • Op jou afgestemde video’s, oefeningen en opdrachten via mail en/ of de app ACT Guide, zodat je jouw nieuwe inzichten omzet in daden in je dagelijks leven
 • 1 follow-up sessie, zodat je ook op langere termijn een steuntje in de rug ervaart en we samen bespreken en optimaliseren hoe je jouw gevoel van rust, energie en plezier weet vast te houden
 • En meer!
Debbie van der Donk coach trainer bij piekeren stress overspannen burn-out Oss Uden Veghel Den Bosch Nijmegen Eindhoven

WANDEL NAAR VEERKRACHT

 • Herstel van fysieke en mentale energie bij overspannenheid of burn-out
 • (Werk)uitval voorkomen of verantwoord re-intregreren
 • Voorkomen van een (nieuwe) burn-out
 • Met energie, rust en plezier functioneren in jouw werk- en/ of privéleven
 • 10 walk & talk sessies, waarbij we onderzoeken en oefenen wat je kunt veranderen aan jouw situatie en je eigen gedrag, om jouw coachdoel(en) te behalen
 • Op jou afgestemde video’s, oefeningen en opdrachten via mail en/ of de app ACT Guide, zodat je jouw nieuwe inzichten omzet in daden in je dagelijks leven
 • 2 follow-up sessies, zodat je ook op langere termijn een steuntje in de rug ervaart en we samen bespreken en optimaliseren hoe je jouw gevoel van rust, energie en plezier weet vast te houden
 • En meer!

De beste behandeling bij burn-out in Gelderland is coaching in de natuur, terwijl je anders om leert gaan met stress

De sessies van mijn coachtrajecten voor mensen uit Gelderland vinden plaats in Herperduin bij Oss, tussen Arnhem en Den Bosch. Dit veelzijdige natuurgebied (bossen, heide, vennen, zandvlakte, grasland met grote grazers en wilde pony’s) is onderdeel van De Maashorst  in Noord-Brabant.

Waarom wandelcoaching en niet binnen in een praktijkruimte?

De natuur zorgt meteen voor meer rust, een heldere blik en frisse inzichten. Het wandelen maakt het voor veel mensen eenvoudiger om over hun situatie te praten, waardoor herstellen van burn-out of overspannen zijn sneller, gemakkelijker en voor de lange termijn gaat zijn!

Wandelcoaching als burn-out behandeling in Gelderland

Contact

Debbie van der Donk
Speenkruid 65 | 5351 KC | Berghem
debbie@florebosbegeleiding.nl

Flore BOSbegeleiding KVK 81606524.

Links

werkgebied

Noord-Brabant Gelderland Noord-Limburg

Regio Oss Den Bosch Boxtel Vught Veghel Uden Grave Wijchen Beuningen Nijmegen Druten Elst Cuijk

Training in overleg.

aangesloten bij

Debbie van der Donk coach trainer bij piekeren stress overspannen burn-out Oss Uden Veghel Den Bosch Nijmegen Eindhoven
Debbie van der Donk coach trainer bij piekeren stress overspannen burn-out Oss Uden Veghel Den Bosch Nijmegen Eindhoven
Debbie van der Donk coach trainer bij piekeren stress overspannen burn-out Oss Uden Veghel Den Bosch Nijmegen Eindhoven

Werkt ook voor

Healthy Crew logo
Volksuniversiteit Oss logo